EN HR

Naručitelj Kulinarijat

Kulinarijat je proizvodnja rukom rađenih delikatesa s odmakom u recepturi. Kako Kulinarijat potječe iz Vrbovca, baš poput Zrinskih koji su već u 17st. koristili slične začine, ispričali smo tradicionalnu priču na suvremen način uz duhovite ilustracije koje upućuju na neuobičajenu kombinaciju sastojaka.

Naručitelj Repro Eko

Repro Eko privatna je proizvodnja ekološki uzgojene, visokokvalitetne hrane. Dizajnom smo na suvremen način interpretirali tradicionalno proizvedene, mljevene proizvode. Kratki tekst s potpisom obitelji odražava njihovu predanost i brižnost prilikom proizvodnje. Uspješnost dizajna i kvaliteta samih proizvoda zajedno su rezultirali izvrsnom prodajom.


Počasno priznanje na međunarodnoj izložbi Zgraf 10

Rad je objavljen u opsežnoj monografiji "Hrvatski dizajn_sad", Upi2mbooks, 2009.

Naručitelj SRT tržišne komunikacije
za riječku punionicu ZVIR d.o.o.

Dizajn etikete za prvu hrvatsku gorsku
vodu iz Gorskog kotara, iznimnog kraškog podrijetla.

Prva nagrada na pozivnom natječaju za oblikovanje etikete gorske vode "Vira"

Naručitelj Encian d.o.o.

Dizajn ambalaže čaja od 100% čiste brusnice. S obzirom na to da je osim u ljekarnama čaj dostupan i u slobodnoj prodaji, ambalaža je oblikovana na međi medicinskog i prehrambenog proizvoda. Iznimno čist sastav naglašen je na primjeren način – čistim brusnicama na jednostavnoj bijeloj pozadini. Uspješnosti dizajna svjedoči sjajna prodaja.

Naručitelj Encian d.o.o.

Serija hrane od soje dizajnirana je za poznatu tvrtku dijetetskih proizvoda - Encian. Različiti okusi na pakiranjima medaljona razlikuju se bojama tanjura.

Naručitelj Repro Eko

Božićna čestitka dizajnirana je u formi kuharice. Tekst je sročen na domišljat način – umjesto sastojaka standardnog recepta napisane su blagdanske želje i izražene osnovne vrijednosti Repro Eka.

Naručitelj Planetopija

Logotip proizlazi iz karakteristika biblioteke koju predstavlja. Simbolizira tematiku izvan dohvata naše ruke, nešto što ne stoji čvrsto na zemlji! Naznačuje odlazak u nepoznato, u novu dimenziju iznad naše.

Naručitelj Planetopija

Biblioteka Nebo pokriva teme vezane uz onostrano, proricanje, život nakon života, prošle živote itd. – teme čija je karakteristika da daju uvid ljudima u nešto što im je inače nedostupno. Sistem naslovnica vizualno je povezan trakom koja simbolizira prepreku koja nas priječi da sami spoznamo taj svijet. Ona je u ovom slučaju transparentna jer čitatelji putem ovih knjiga dobivaju uvid u svijet o kojem knjige govore.

Naručitelj Abel & Grenac, odvjetničko društvo

Na božićnoj čestitki za odvjetničko društvo Abel&Grenac stavili smo u prvi plan logo klijenta. Znak "&" smo uvećali i uz dva karakteristična elementa, mrkvu i gumbe pretvorili u snjegovića. Tekstura papira kao i tehnika tiska sugeriraju snježnu površinu. Rezultat odražava ozbiljnost i pouzdanost društva s dozom blagdanske topline.

Rad je objavljen u opsežnoj monografiji "Hrvatski dizajn_sad", Upi2mbooks, 2009.

Naručitelj Ictinus Grupa

"Business for life" časopis je namijenjen slobodnom vremenu poslovnog čovjeka. Čistoćom i minimalizmom u dizajnu, kao i vrhunskim fotografijama, naglašen je ekskluzivan karakter časopisa.

Naručitelj Adeco Pty Ltd

Adeco je australska kompanija koja se bavi uvozom i izvozom. Logotip objedinjuje australsko porijeklo i međunarodno tržište spajajući oblik ruke i samog kontinenta.

Rad je objavljen u prestižnom presjeku svjetskih vizualnih identiteta "Worldwide Identity", Rockport Publishers

Naručitelj Repro Eko

Repro Eko privatna je proizvodnja organski uzgojene hrane.
Želja naručitelja bila je naglasiti mlin kao centralni dio seoskog gospodarstva. Logotip je oblikovan narativno i sastoji se od 4 elementa. Na taj je način sve spojeno u pojednostavljen, no prepoznatljiv znak.

Naručitelj Soho d.o.o.

Serija od 20 ilustracija za majice s temom Zagreba, jadranske obale i gradova. Uspješna prodaja prve sezone rezultirala je novom narudžbom na iste teme već sljedeće sezone.